Deilige nyheter på menyen

Trine Nordhammer - BERRE

- www.egon.no
Forsidebilde+WEB.jpg

Del på Facebook Del på Twitter Del på e-post
Del denne saken

1. juni betyr en ting i Egon-verden, og det er ny meny. Hvert år endres menyen ved månedsskifte mai-juni. Helt nye retter kommer inn, noen går ut og andre gjennomgår endringer. 

Jobben med å utvikle Egon-menyen er konstant. Selve menyen byttes ut en gang i året, men jobben med forbedringer pågår hele tiden. Vi i Egon er alltid på utkikk etter hva som beveger seg i markedet, ny trender, hva som aspirer til å bli en trend og hva vi ikke bør ”hoppe på”. Trender er et tema, men vi er også glad i å ta vare på det tradisjonelle. Alt trenger ikke å være på topp akkurat nå. Tross alt, så er vi folk ganske glade i det trygge også. Kunsten er å finne en balanse mellom det som utfordrer og er spennende, og det tradisjonelle og trygge.

Vi lytter til gjestene våre og tilpasser menyen dem.

 

Fra september måned intensiverer vi arbeidet med menyen. Ulike land, restauranter og barer besøkes. Tanker og ideer skisses opp og testes. Tall analyseres, retter smakes og vurderes. Det er en prosess som er veldig viktig, da det legger grunnlaget for året som kommer. Bilder skal tas, filmsnutter skal skapes. Vi er stolt av produktet vårt og derfor er det viktig for oss å dele med dere i ulike kanaler. 

Nytt av året er også at vi har samlet kjøttfritt under en egen kategori. Det skal gjøre det lett å velge alternativer som kommer uten kjøtt. Osten Halloumi kommer inn som ingrediens på flere kjøttfrie retter som burger, salat og sandwich. I kjøttfritt-kategorien har vi også en italiensk pizza som er helt vegansk. Både på lunsj, småretter, hovedretter, burgere, sandwicher, pizza og desserter blir det endringer. På drikkesiden er det også noe å glede seg til. Her er det også en del spennende nykommere som bør sjekkes ut.

Om du er usikker på hva som er årets nyheter, så er det bare å spørre en servitør på Egon. De guider deg gledelig gjennom menyen. For en smakebit har vi lagt med noen bilder, og under ser du en liste med noen av våre nyheter.

 

Taco pulled pork

Thai currysuppe (med kylling)

Kylling Pad Thai

Pulled pork roll

Parma flatbread

Avokadosandwich

Torskefilet i kremet tomatsaus

Grillsharing

Nytt burgerbrød på alle burgere

BBQ pulled pork burger

Currywürst i briochebrød

Kebabpizza

Pizza bolognese

Halloumiburger

Halloumi & avokadosalat

Pizza vegan

Pecanpie

+ mye godt å drikke