Ny meny på EGON

Juni er som 17. mai, julaften og nyttårsaften på en og samme dag for alle i EGON. Fra 1. Juni kan vi endelig presentere ny meny på alle våre restauranter. Vegard Harm har vært prøvekanin og smakt noen av nyhetene som kommer på menyen.

Vegards favoritt

I alle kategorier vil du finne en nyhet eller en ny vri. På lunsj kan vi friste med flere type bowls fylt med masse freshe godsaker i. Presentasjonen er lekker og tanken er at du skal blande alt sammen når du spiser det. Du kan også kose deg med vår nye ”California fried chicken” som er en lunsjburger med litt sting i. Under Starters og sharing-menyen møter du våre kjente og kjære tacos, men med en ny utgave. I samme kategori vil du også finne en helt ny rett som aldri har vært på en EGON-meny tidligere, nemlig steambuns. Det er to ulike vrier på retten, den ene er med tempurascampi og den andre med fried chicken. Steambuns med fried chicken var for øvrig Vegard sin absolutte favoritt! Den gikk av med en instagram-vennlig karakter 6 og full pott på smak.

Løfter presentasjonen

Vår kjente og kjære rett ”Biffsnadder” har fått en venn med på laget i denne menyen.

”Kyllingsnadder” er en rett som har blitt etterspurt lenge av våre gjester, og som vi nå setter på menyen for første gang. Det blir spennende å se hvordan den blir tatt imot. Alle retter i kategori ”kjøtt” har fått ny presentasjon på nytt, lekkert porselen. Fiskerettene har også fått helt nytt flott, blått porselen. Vegard likte veldig godt vår nyhet ”Skinkebakt torsk”. Som han selv kaller det; en smaksopplevelse. Vi er enige med han! Torsk surret i parmaskinke med bearnaisesaus er veldig godt. Det skal også nevnes at ”Chickenbowl” er å få gjennom hele dagen og ikke kun som lunsjrett. Om vi skal bruke Vegards uttrykk, så kan vi vel si at denne retten er veldig Instagram-vennlig i tillegg til fresh og god på smak.

Klassikere med ny vri

I burger-, pasta- og pizzakategorien har vi flere nyheter på plass. ”Pasta Creole” tilfører pastakategorien litt ekstra krutt. Med spansk chistorrapølse og marinert kylling vendt i marinarasaus får du en rett som sparker litt mer enn de øvrige pastarettene. På italiensk pizza har vi en nykommer som heter ”Pizza Piccante”. Denne pizzaen har også litt ekstra futt i seg for de som har savnet det på EGON-menyen. ”Fried chicken burger” er mildere, men har et lite sting i seg, uten at det tar overhånd. Nok en rett som har fått en venn på menyen er burgerklassikeren med peppersaus ”EGON burgeren”. Fra 1. juni kan vi nå også presentere ”Bearnaiseburgeren”. Treffer den like godt i hjertet hos folk som burger med peppersaus, så vil denne bli en slager umiddelbart.  

Veganske retter

Det har lurt seg inn en helt ny kategori på menyen i år. For de som ønsker å spise vegansk så har vi hele 4 retter på menyen som er plantebasert. Vi kan med hånden på hjertet si at blant annet ”Noodles Asia” og ”Veganbowl” er gode retter som selv ”kjøttiser” får lyst til å smake.  

Litt godt etter maten

Det er mange som har en ekstra dessertmage. For de som liker å kose seg med noe søtt etter maten har vi nå en deilig varm sjokoladecookie med vaniljeis og karamellsaus. På drikkekartet har vi også gjort endringer og oppgraderinger. Det skal være nok å velge i når man er ut å hygger seg i solveggen.

Velkommen til ny meny på alle EGON restauranter fra 1. juni.