Månedens anbefaling - fisk

På EGON har vi en god og bred meny med

gode smaker fra ulike kjøkken. En klassiker er

fiskerettene våre som vi varmt anbefaler.

Mars er en klassisk fiskemåned, og da er det naturlig at vår anbefaling for måneden er fisk, og da spesielt torsk. På menyen finner du vår klassiker torsk fra Nord-Norge, som er et sikkerstikk. Den er veldig populær og førstevalget til mange av EGONs gjester. Du finnes også retten skinkebakt torsk som er en skjult perle. Prøv den og du vil bli overrasket! Fiskesuppen og laksebiffen er også to slagere som er gjengangere på menyen vår. 
Se under bildene for meny.

SKINKEBAKT TORSK
Torskefilét bakt i ovn med coppaskinke.
Servert med stekte friske grønnsaker, spinat, bearnaise, parmesanchips og grillet lime 305,-
Inneholder: M, F, E, SEL, SOY.

TORSK FRA NORD-NORGE
Bakt med hvitløkssmør. Servert med bacon, stekte friske grønnsaker, spinat, pesto og grillet lime 302,-
Inneholder: M, F, N (spor av peanøtter og andre nøtter), P, E, SEL, SOY. EGONS

EGONS KREMETE FISKESUPPE
Laks og torsk, garnert med håndpillede reker og purreløk.
Serveres med brød og smør 240,-
Inneholder: M, G (hvete, rug og bygg), F, SUL, SD, N (valnøtt).

SMØRBAKT LAKSEBIFF
Stekte friske grønnsaker, spinat, rømme og balsamicosirup.
Grillet lime 275,-
Inneholder: M, F, E, SEL, SOY, SUL.

Book bord her