Kronprinsparet feirer jul med Natthjemmet og Fattighuset på Egon Storo

Deres Kongelige Høyheter Kronprinsen og Kronprinsessen tilbringer formiddagen på julaften sammen med brukere av Natthjemmet og Fattighuset hos Egon på Storo Storsenter. Egon åpner dørene og lager jul for vanskeligstilte og ønsker på den måten å gi noe tilbake til de som trenger det aller mest. Her vil de få julemat og gaver og i tillegg vil de få besøk av Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit.

Julaften er i år er på en søndag og Egon skulle normalt vært stengt og derfor var de avhengige av at ansatte ville jobbe på fridagen for å lage jul til Fattighuset og Natthjemmet. - Dette var noe de ansatte ønsket å bidra til, sier daglig leder hos Egon, Øystein Hoff. Jeg er svært stolt over å ha slike ansatte og vi ønsker å lage en uforglemmelig jul for de som kommer. Julen handler om å bry seg om andre, sier sjefen på Egon Storo.

Fattighuset bidrar med mat og økonomisk hjelp til personer som trenger det, mens Natthjemmet er et akutt overnattingstilbud til kvinner i rus og prostitusjonsmiljøet i Oslo.

Egon bidrar med både mat og lokale mens de øvrige 130 butikkene på Storo er med og gir gaver. Det vil trolig komme mellom 150 og 200 gjester på julaften.

Anerkjent av arbeids- og sosialministeren

Arrangementet har høstet ros fra flere hold, blant annet fra arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie. – Det varmer å se at Øystein Hoff og Egon på Storo gjentar suksessen fra i fjor. Ved å åpne dørene for folk som sliter, viser Hoff og bedriften at de tar samfunnsansvar. Jeg bøyer meg i støvet over hvor rause de er. Det er fint at de i år utvider og også inviterer prostituerte fra Natthjemmet, har Hauglie uttalt til Nordre Aker Budstikke.