En julelunsj til ettertanke

Det har blitt en tradisjon at Egon Storo åpner dørene på julaften for Fattighjemmet. I år har også Natthjemmets brukere blitt invitert til julefeiring av gjengen på Storo.

Øystein Hoff, som er daglig leder og initiativtaker, er veldig stolt av sine ansatte som ønsker å jobbe på fridagen sin for å glede andre. Det er raust gjort av dem og sier noe om at de har hjertet på rett plass sier Øystein. Det er ikke alle som har mulighet til å feire stort, og da er det fint at Egon-gjengen stiller opp og bidrar med ekstra julestemning.

Senteret, med senterleder Unni Merethe Asgaard i spissen, har også vært veldig delaktig i forberedelsene til julelunsjen. Butikker fra hele senteret har levert inn gaver som ble delt ut av selveste nissemor. Flere hundre pakker gikk til de takknemlige gjestene fra Fattighjemmet og Natthjemmet.

Det var flere som fikk øynene opp for det gode initiativet og ønsket å komme på arrangementet. Selveste Kronprinsparet dukket opp og tilbragte tid med de spesielt inviterte gjestene. Det settes stor pris på at de tok seg tid til å komme innom å hilse på selveste julaften. Ordfører Marianne Borgen og Brannbamsen Bjørnis var også på besøk denne dagen, til glede for flere.

Hele Egon gleder seg allerede nå til neste års julefeiring!