Egon Haugesund søker Daglig Leder Trainee

Vi ser etter lederspirer i Haugesund med stå-på vilje og engasjement for mat, drikke og gjesteopplevelse.

Som daglig leder trainee eller assisterende daglig leder trainee inngår du i et av våre opplæringsprogram som skal gjøre deg i stand til å tiltre en daglig leder-stilling i en av våre mange restauranter.

Hvert år tar vi inn 3-5 daglig leder trainee kandidater som får et tilpasset opplæringsprogram avhengig av bakgrunn, alder, erfaring, utdannelse osv. Programmet har en varighet på 4-12 måneder, avhengig av kandidatens tidligere erfaring og bakgrunn. Programmet inneholder opplæring innen personalledelse, markedsføring, regnskap, budsjettering, ansettelser, coaching og varekostnadskontroll.

 

Hovedvekten vil være på praktisk ledelse. Disse programmene gjennomføres i samarbeid med erfarne daglige ledere i andre bedrifter, og i samarbeid med vår regnskapsavdeling, markedsavdeling, driftsledere og øvrige i Egons administrasjon. Kandidater som ikke gjennomfører dette programmet tilfredsstillende vil likevel stille sterkt til stillinger som mellomleder eller assisterende daglig leder ved en av våre bedrifter.

 

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være en del av lederteamet. Denne stillingen jobber tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder.

 

Lønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

 

Man må være 20 år for å søke. 

 

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Kontaktperson: Svein Atle Vermundsen tlf +47 932 17 187

 

Høres dette ut som noe for deg?

Send oss din CV og søknad til svein.atle@norrein.no