Egon i Bergen søker kjøkkenleder

I Bergen finner man flere Egon restauranter, og nå letes det etter nye talenter!
Vi søker fremtidige kjøkkenledere og kokker til å bli en del av våre team.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være en del av lederteamet. Denne stillingen jobber tett opp mot bedriftens lederteam og kjøkkenleder.

 

Lederstillinger ved Egons kjøkken innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.

 

Stillingen innebærer å jobbe for å tilse at våre/dine gjester får en fullkommen totalopplevelse ved sitt besøk ved Egon Restaurant, samt å opprettholde et godt arbeidsmiljø. Dette innebærer alle oppgaver fra; planlegging og forberedelse (varemottak, produksjon av sauser og dressinger, stykking av kjøtt og annen mice en place forberedelser), tilberedelse a la carte ihht Egons meny, og gjennomføring av bedriftens Haccp/IK mat rutiner og systemer for å sikre godt renhold, hygiene og matkvalitet og alle detaljer og rutiner som konseptet innebærer.

 

Det tilstrebes at alt personale på kjøkkenet får delta i alle oppgaver for en variert arbeidsdag og for å kunne påvirke totalkvalitet i alle ledd. Mer spesifikk beskrivelse av oppgavene gis ved intervju ved bedriften.

 

Kvalifikasjoner og egenskaper

Ansvarsbevisst, engasjert og entusiastisk
Stå på vilje
Har yrkesstolthet
Du liker høyt tempo
Erfaring fra kjøkken
God holdning og moralLønnsbetingelser tilstrebes å være over snitt i forhold til tilsvarende stillinger hos andre.

 

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.
Kontaktperson: Eivind Turøy tlf +47 466 34 907

 

Høres dette ut som noe for deg?
Send oss din CV og søknad til kokk.kjottbasaren@egon.no