Assisterende Kjøkkenleder / 1. Kokk

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Kontakt

Alexander Jonassen

98 68 76 15

asane@egon.no