Assisterende Kjøkkenleder / 1. Kokk

Kontakt

Michael Øien

98067522ullevaal@egon.no

SØK PÅ STILLINGEN

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

 

Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder / 1.Kokk innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.

Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være 1.kokk/assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Stillingen som 1.kokk/ assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.


Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder / 1.Kokk

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere / 1.kokker som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.