Kjøkkenleder

Stillingen som Kjøkkenleder innebærer hovedansvar for den daglige kjøkkendriften på Egon. Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være kjøkkenleder for en Egon Restaurant.

Våre kommende kjøkkenledere får god innføring i konseptet og bedriften gjennom våre opplæringsprogram på 3-6 mnd. Dette følges opp under opplæring av utvalgte erfarne kjøkken ledere som fungerer som ”faddere”, og av Egons driftsavdeling.

Stillingen som kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.

Videreutvikling av den enkelte kjøkkenleder foregår ved halvårlige nasjonale samlinger/kurs for kjøkken lederne. Disse samlingene/kursene avholdes for erfaringsutveksling samt felles videreutvikling av konseptet

Arbeidsoppgaver for Egon kjøkkenleder:

  • Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
  • Personalansvar, rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging
  • Varebestilling og lagerkontroll
  • Vaktliste kjøkken
  • Kalkyle og kostnadskontroll
  • Samarbeide tett med daglig leder og øvrig ledergruppe
  • Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt

Kvalifikasjoner og egenskaper

  • Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
  • Har yrkesstolthet
  • Du liker høyt tempo
  • Erfaring fra a la carte kjøkken
  • God holdning og moral
  • Du er opptatt av og blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
  • Kandidaten må beherske norsk som språk. 

Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.

Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så eksisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.

Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.

Kontakt

Alexander Jonassen

98 68 76 15

asane@egon.no